Re: zonneallergie

#44399

Fiona
Bijdrager
Quote:
Ik lees op deze site het volgende:

Shirataki (sjie-rah-TAH-kee) noodles zijn dunne licht doorschijnende slierten. Ze komen uit Japan of China. Hier wordt de Konjak plant gekweekt voor zijn grote, zetmeelhoudende wortelknollen. Uit deze wortelknollen wordt meel (Konjac meel) en een gel, genaamd Konyaku gemaakt. De lange dunne slierten worden shirataki genoemd. Ze worden soms ook Konnyaku noodles genoemd.

Het komt dus van zetmeelhoudende wortelknollen. Zetmeel is ook een vorm van suikers. Ik denk dat je ze beter niet of niet te veel kunt eten.

En er staat dat ze in zakjes zitten met water. Maar ik heb altijd argwaan tegen voeding die verpakt zitten in plastic met een vloeistof erin.

Ik zou als ik jou was zeker heel goed kijken of er ook E-nummers toegevoegd zijn

zover ik weet zit er helemaal geen kh in, ze worden namelijk ook heel veel gebruikt bij kh arme dieten, ze zijn ook glutenvrij en bevat maar 10 kal per 100 gram, en 1 gram kh. er zit ook geen zoetstoffen in en ook geen suikers, maar wel veel vezels. Er zit ook geen zout in, dus helemaal geen concerveringsmiddel… nu ik jouwn bericht heb gelezen is dat inderdaad best wel raar.