Re: Zijn er voedingmiddelen die jullie echt missen, en toch niet kopen?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Zijn er voedingmiddelen die jullie echt missen, en toch niet kopen? Re: Zijn er voedingmiddelen die jullie echt missen, en toch niet kopen?

#49638

Webmaster
Bijdrager

Joopie,

Ik denk nog dat jij in de veronderstelling verkeert dat de overheid het beste met ons voor heeft, dat voedselfabrikanten zo voedzaam en gezond mogelijke voeding willen produceren en dat de farmaceutische industrie de mensheid wil helen van alle kwalen.

Laat ik je uit de droom helpen: de overheid behartigt de belangen van de olie-industrie, voedselindustrie en farma-industrie, voedselfabrikanten werken met zo goedkoop mogelijke, liefst synthetische ingredienten en de farma verdient het meest aan ziekte, niet dood en ook niet gezondheid, want daar zit het geld niet. Als je goed kijkt, zie je dat synthetische aardolieproducten de rode draad zijn bij alle drie de genoemde industrieen.

Je denkt toch niet werkelijk dat niet patenteerbare, spotgoedkope voedingsstoffen als bijv. zuurstof (H2O2, ozon) en mineralen (Keltisch zeezout) worden omarmd? Dat is het antwoord op je vraag waarom actieve zuurstof niet algemeen in gebruik is en dit geldt voor zoveel andere, natuurlijke middelen die daadwerkelijk helen. Wake up and smell the coffee!

Mike