Re: Zijn er voedingmiddelen die jullie echt missen, en toch niet kopen?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Zijn er voedingmiddelen die jullie echt missen, en toch niet kopen? Re: Zijn er voedingmiddelen die jullie echt missen, en toch niet kopen?

#49589

ruud
Bijdrager

Even nog verder off topic: als koolhydraten van voornamelijk granen en suiker/alcohol schadelijk zijn, en zoals in mijn geval dat de vetverbranding een beetje ver uit zicht is, dan is er toch altijd ook nog eiwit? Dat gaat bij mij in elk geval een stuk beter nu. Wat ik daarnaast merk is dat vet bij mij ook geen verzadigingsgevoel teweegbrengt, maar eerder een hongergevoel. Ik combineer overigens geen graanachtige dingen met vet nu want dan weet ik zeker dat ik in no time weer ontzettend ga aankomen en dat wil ik niet.

Trouwens mijn moeder die wilde mijn broodbakmachine omdat de hare stuk was. Ik heb hem aan haar gegeven, want ik kon voor mezelf geen zinnig argument meer bedenken om hem nog in huis te hebben omdat ik nauwelijks nog mijn eigen brood bak en ik heb chronisch ruimtegebrek in mijn keuken. Toch ergens heb ik wel een nostalgisch gevoel bij brood. Mijn moeder bakt ook wel heel lekker brood moet ik toegeven. Ze doet er altijd een heel klein beetje gedroogde vruchten doorheen en noten en zo.