Re: Ziek zijn zonder klachten

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Ziek zijn zonder klachten Re: Ziek zijn zonder klachten

#27983

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Het grote gros van de Nederlanders eet volgens de richtlijnen van voorlichtingsburo voeding/supermarkt/unilever en er zijn inmiddels meer dan 1 miljoen mensen met diabetes, hart/vaatziektes staat op 2,1 op de 2 mensen krijgt kanker/ms en reuma komen steeds jonger voor/mensen met ziekte van crohn/astma/eczeem/steeds meer zieke kinderen en kinderen met autisme/dyslexie/dyscalculie en ga maar door…hoezo leven zij gezond?

Jij bent jarenlang vergiftiftigd en hebt jaren nodig om weer gezond te worden…vertel dit maar aan diegenen uit jou omgeving die commentaar hebben. Het feit dat zij commentaar hebben is omdat ze door jou geconfronteerd worden met hun eigen gemakzucht en struisvogelmentaliteit…en dan ga je je dus afzetten.

De voedingsmiddelindustrie maakt ons ziek zodat de farmaceuten aan ons kunnen verdienen, allemaal uit dezelfde koker…voornamelijk gemaakt uit olie. Je weet wel, waar de motor van je auto op loopt en gruwelijke afvalstoffen uitbraakt. Dat is dus wat wij binnenkrijgen…via wat tegenwoordig voeding genoemd wordt maar absoluut niet zo meer mag heten.