Re: Zapper

#11897

Webmaster
Bijdrager
Quote:
Als je het boek van Hulda Clark mag geloven zou het zelfs kanker kunnen genezen… Zij zegt dat veel kankers veroorzaakt voor door bacterien en parasieten.

Hulda Clark was overdreven angstig voor parasieten. Ze bracht zelf haar eigen bestek mee naar restaurants! Ik denk trouwens dat restaurantvoedsel meer risico op parasieten geeft in het eten zelf dan het bestek! En wat heeft het haar opgeleverd? Ze is op 80-jarige leeftijd overleden aan kanker. Ze is niet ouder geworden dan menigeen en is overleden aan dezelfde oorzaak die bijna de helft van de westerse bevolking nekt.

Wat Clark niet besefte is dat parasieten een reactie zijn op een vervuilde omgeving, een symptoom dus. Haar denken was helaas ook te pasteuriaans, het blijft angst voor ‘enge beestjes’ van buitenaf, terwijl het gaat om de omgeving binnenin. Als jij schoon bent van binnen hebben die beestjes daar niets meer te zoeken.

Zo te lezen aan de ervaringen van mensen hier is de zapper bijzonder effectief voor mensen om te ont-spannen, om van verkeerde spanning af te komen. Ik denk dat dat de grootste winst is van dat dingetje. Die spanning creeert o.a. een omgeving waarin parasieten kunnen gedijen. Zonder stress geen kanker. Angst voor parasieten, zoals Clark deze propageerde, is niet bevorderlijk voor heling en haar eigen dood toont aan dat je dan kunt zappen wat je wil, het is een oorlog die niet te winnen valt.

We moeten juist af van dat oorlogsdenken! Een parasiet of gifstof is positief geladen, de zapper negatief. Negatief bindt zich aan positief en nu is er weer balans, waardoor de parasiet of gifstof geneutraliseerd wordt. Dat is een PRO-benadering, geen anti! Heel-ing is: weer compleet maken. Dat kan niet vanuit een ‘de aanval is de beste verdediging’-model.

Mike