Re: Wommes ( Wendy ) stelt zich voor

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Wommes ( Wendy ) stelt zich voor Re: Wommes ( Wendy ) stelt zich voor

#58618

Anoniem

Even een update:

Ik heb al aardig wat gelezen op het forum en een aantal dingen in mijn eetpatroon aangepast.

Ontbijt: sole

havermout met water en room en een flinke schep kaneel

Lunch : 2 zuurdesemboterhammen met roomboter of een omelet of ei/zalmsalade (zelf

gemaakt

Smoothie van dit forum 1 glas

3-uurtje: 1 glas smoothie

Avond: Rund of kipbouillon

quinoa/basmatirijst met rund/kip en eigengemaakte saus en groenten

Schaaltje griekse yoghurt

Tussendoor drink ik water (sole) al is dit stukken minder als voorheen omdat ik minder dorst heb. Koffie is nog niet volledig uitgebannen, ik zit nu op 1 a 2 bakken per dag en ik ben bezig thee uit te proberen maar heb nog niet echt iets gevonden wat ik echt lekker vind.

Op zich lijkt mijn lichaam goed overweg te kunnen met de toegenomen hoeveelheden vet, ik kan nog elke dag 1 a 2 keer naar het toilet. Qua energie zit ik nog niet helemaal lekker, misschien een gevolg van ontgiften?

Verder ben ik vel recepten aan het lezen en wil ik een soort blauwdruk gaan maken voor de week zodat ik wat gerichter boodschappen kan doen en niet dagelijks geconfronteerd word met de vraag wat ik nu weer op tafel moet zetten vanavond. Hier valt nog een hoop winst ( en gemak) te behalen denk ik.

Ik wil nog vragen of er bezwaar is tegen het gebruik van boekweitmeel. Ik wil proberen het brood bij mijn kinderen ook langzaamaan te verminderen en kwam zo bij een recept voor boekweitpannenkoeken.

Volgende stap die ik wil nemen is het drinken van rauwe melk, ik heb al een adres gevonden hier in de buurt dus als het lukt wil ik daar aan het eind van de week eens gaan kijken.

O, ja ik poets mijn tanden inmiddels met keltisch zeezout en in plaats van deo gebruik ik nu een mengsel van kokosolie, met bicarbonaat, maizena en een paar druppeltjes etherische olie

Liefs, Wendy