Re: Werk, stress en ziektewet

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Werk, stress en ziektewet Re: Werk, stress en ziektewet

#57796

Alexandra
Bijdrager

Dank jullie voor de reacties!

@lievergezond

Een natuurarts, wat bedoel je daar precies mee? Ik kan heel veel therapeuten vinden, maar artsen (dus officieel medisch geschoold) is een stuk lastiger.

En hoe kan ik dan zoiets zien? Op dit moment heb ik meer aan jullie “leken” als het gaat om mijn lichamelijke klachten dan wie ik ook in het verleden heb bezocht. Ik ben bijna een jaar bij een klassiek homeopaat geweest (geen arts) geweest en dat heeft me geen verlichting gegeven toendertijd. Misschien af en toe een aantal dagen, maar geen duidelijke verbetering.

Ik vindt het lastig om naar een natuurarts toe te gaan en ondertussen te zeggen, maar je hoeft niets voor te schrijven ofzo, want ik heb mijn eigen bronnen. Of zou dat wel kunnen?

Gevoelsmatig afstand nemen, ja dat is zeer zeker een leerpunt van mij! En ook dat is weer terug te herleiden naar de bijnieren, als ik dat engelse artikel een beetje goed begrepen heb.

@vrysuyver

Het voelt als “verzopen” vanuit mijn oude denken. Ik ben wel blij dat ik nu nog duidelijker mijn grens heb aangegeven. Heb al vaker gezegd dat het me allemaal te veel werd, maar daar wordt niet naar geluisterd, net als dat er niet geluisterd wordt als ik zeg dat het aan de stress ligt dat mijn lichaam protesteert.

@ufo

Geen probleem hoor, overspannen komt er zeker bij. Zal ook aandragen dat door het gebrek aan begeleiding ik op de nominatie sta om posttraumatische stress syndroom te ontwikkelen. Hier ga ik niet verder over uitweiden ivm de privacy van mijn clienten en dit een openbaar forum is.

Vond m leuk gevonden, voor overspannenheid is geen operatie 🙂 En als zij zorgen voor die 10 stoomsessie, helemaal goed. Moet ik iemand zoeken voor 10 stoomsessies…. Dan zal t wel een tijd duren voordat ik iemand gevonden heb 😉