Re: Werk, stress en ziektewet

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Werk, stress en ziektewet Re: Werk, stress en ziektewet

#57791

Anoniem
Quote:
Of je verzopen bent, nu je voor de rust hebt gekozen is ook maar de vraag verder.

Dat is inderdaad maar de vraag. Wat is ‘verzopen’? Is dat als je voor jezelf kiest in een situatie die door de buitenwereld (lees: artsen) niet word begrepen, niet word aangenomen en niet word verwerkt?

Of is ‘verzopen’ als je toch doorgaat door de druk van buitenaf (lees: artsen) en nog meer stress krijgt waardoor je niet aan helen toekomt en straks compleet afgebrand bent?

Invloed op anderen kunnen uitoefenen = macht. Artsen oefenen invloed uit op anderen. Die zijn dus machtig om anderen mensen hun leven te maken of te breken. Ze zullen het niet kunnen en ook niet willen toegeven, maar die macht is wel waar ze mee werken.

Een arts die niet aan jouw zijde staat (lees: o.a. arboarts) is zeker niet iemand die jou zal helpen. Diegene heeft niet het beste met jou voor.

Ik ken een arboarts die zelf ziek werd door de stress en maar doorging en doorging en doorging. Diegene zag er niet bepaald gezond uit.

Als je bij een garage komt en de auto van de eigenaar valt bijna uit elkaar, ga je dan je auto daar laten repareren? Of de schoonheidspecialiste die onder de pukkels en rimpels zit, die laat je toch ook niet aan je gezicht zitten? Hoe zit dat dan bij artsen?