Re: Weinig Libido

#55705

Ufo
Bijdrager

Mike, leuk dat je even ingaat op het filmpje!

Mijn gedachtes over wat je schreef:

1) Oké, slank zijn hoeft geen indicatie te zijn van gezondheid. Maar geldt dat niet ook voor dik zijn? Wellicht zijn er veel dikke mensen die best gezond zijn. Maar dik ziet er gewoon niet gezond uit, en te veel vet rond de organen wordt ook als ongezond bestempeld.

2) Ik heb ook wel eens een veganiste ontmoet met een blauwgrijze huid. Vond ik er niet fraai of gezond uitzien. Maar waar staat dat veganisten uitsluitend bewerkte plantaardige oliën gebruiken? Is dat geen vooroordeel? Misschien zijn er ook wel veganisten die uitsluitend pure kokosolie en/of olijfolie gebruiken…

Jij eet toch ook niet zo heel veel vlees, dacht ik? Misschien zou je huid er slechter uit zien, als je wel elke dag in ruime mate vlees zou eten, ook al is dat biologisch vlees?

3) Misschien dronk je in die periode meer bier?

4) Dat veganistische volk zal er vast niet zijn!

Yep, het zal op den duur een onvruchtbaarheidsbevorderend levenspatroon zijn, maar dat zegt toch niets over de doorbloeding van het geslachtsorgaan?

5) Ze zorgen wellicht beter voor zich zelf, dan die hordes met mensen die elke week bij Mc donalds of de snackbar te vinden zijn. Ze denken in ieder geval na over voeding, in plaats van gedachteloos hamburgers naar binnen te werken.

6) Linksom of rechtsom; het hebben van energie is best prettig. Alles is beter dan daar cola of energy drank voor nodig te hebben, lijkt me.

Het staat je vrij om Boele een dwaas te noemen. Misschien zou hij dat ook van jou denken, als hij een filmpje van jouw lezing gezien heeft.

Maakt mij niet uit wat jullie over elkaar denken.

Ik ken hem zelf persoonlijk niet, hoef hem ook niet te verdedigen.

Heb alleen een paar filmpjes van hem gezien op Internet.