Re: Weinig Libido

#55703

Webmaster
Bijdrager

Ik zit nu net het filmpje van Boele te bekijken. Nog nooit zoveel onzin bij elkaar gehoord! De argumenten waarom planteneters betere sex zouden hebben:

1. “Ze zijn slank.” Ze zijn ondervoed, zul je bedoelen! Slank zijn is geen enkele indicatie van gezondheid. Ik persoonlijk ken slanke diabeten, slanke kankerpatienten en slanke mensen met hart- en vaatziekte. Het zegt helemaal niets.

2. “Ze hebben een betere huid.” Veel vleeseters hebben inderdaad een slechte huid, omdat ze rotzooivlees eten. Ikzelf heb nu echter een betere huid dan toen ik vegetarier was. Hoe wil Boele dat dan verklaren? Ik ken wel meer mensen die op WAPF een fantastische huid hebben gekregen. Ik ken trouwens ook genoeg planteneters met een vreselijke huid, dus het zegt wederom niets. Er is ook geen voedingsmiddel dat sneller tot vroegtijdige veroudering leidt dan bewerkte plantaardige olien en vetten!

3. “Ze hebben een betere lichaamsgeur.” Hoe verklaar je dan dat ik als vegetarier zweette als een otter en nu beduidend minder zweet? Ik stonk toen onder mijn oksels en doe dat nu nog, dus er is zeker nog werk aan de winkel. Maar in het algemeen zweet ik minder dan voorheen. Andere mensen knappen misschien meer op in dat aspect door een plantaardig voedingspatroon, maar het is en blijft een individueel verhaal en zegt dus wederom helemaal niets. En natuurlijk weer die mythe dat dierlijk voedsel in de darmen zou rotten, terwijl het koolhydraten zijn die juist vergist worden.

4. “Ze hebben een betere doorbloeding naar de geslachtsorganen.” Vegetarisme is bij uitstek een onvruchtbaarheidsbevorderend voedingspatroon. Geef mij 1 volk ter wereld dat 5 achtereenvolgende generaties een goede gezondheid en langlevendheid heeft weten te bereiken op een vegetarisch of veganistisch voedingspatroon. Kom op, 5 generaties is toch niet teveel gevraagd? Ik kan je genoeg voorbeelden geven van vleesetende volkeren die dit wel konden! Tussen neus en lippen door ook nog de mythe dat plantaardige voeding bescherming zou bieden tegen kanker en hart- en vaatziekte, terwijl dit bij vegetariers en veganisten net zo veel voorkomt. Het zegt dus wederom helemaal niets.

5. “Ze zorgen beter voor zichzelf.” En wij hier niet dan? Boele heeft het hier over het maken van bewuste keuzes en in zijn zwart-wit-wereld doen kennelijk alleen planteneters dat. En zo wordt de keuze voor een plantaardig voedingspatroon dus automatisch een uiting voor liefde en zorg voor jezelf. Erg liefdevol en zorgzaam om te kiezen voor ondervoeding en onvruchtbaarheid. Er is 1 voordeel aan verbonden: binnen 3 generaties zijn we van dit soort onzinnige types af!

6. “Ze hebben meer energie.” O ja? Calorieen gebaseerd op koolhydraten zonder enige voedingswaarde van betekenis? Volgens mij kom je dan toch echt energie tekort!

Kortom, Boele is een dwaas, zoals ik al zei, maar nu weet ik het zeker. Zijn hele verhaal is 1 grote generalisatie op basis van onbewezen aannames en mythes die men elkaar in dat wereldje voortdurend aanpraat. Ik wens hem beterschap met zijn verstand.

Mike