Re: Weinig Libido

#55685

Webmaster
Bijdrager

Ik verwijs nogmaals naar mijn artikel. Bepaalde klachten openbaren zich bij bepaalde mensen op een eerder of later tijdstip, afhankelijk van de kracht van hun hormonen. Veel koolhydraten eten is een uitputtingsslag maar wanneer stort de boel in elkaar? Dit heeft te maken met hoe sterk je hormonale keten is, m.a.w. in hoeverre je erfelijk belast bent, wat de voeding was in de groeiperiodes en wat je naast de koolhydraten nog eet. Je kunt jouw ervaring dus niet naast die van een ander leggen, bijv. die van je man.

Sommige mensen zijn zo sterk dat ze met gemak 90 jaar of ouder worden terwijl ze roken, anderen leggen nog voor hun 65e het loodje, o.a. door te roken. Het heeft alles te maken met of je lichaam tegen een stootje kan of niet. De naoorlogse generaties verzwakken met iedere generatie en kunnen dus alsmaar minder hebben. Dit heeft ook zijn effect op onze geslachtshormonen, vandaar dat we alsmaar onvruchtbaarder worden en, als we zo doorgaan, binnen afzienbare tijd tot uitsterven gedoemd zijn.

Jouw ervaring laat zien dat door consumptie van de juiste vet- en cholesterolrijke voeding het tij nog BINNEN DIT LEVEN te keren is. Jij laat zien dat naast degeneratie ook REgeneratie mogelijk is!

Mike