Re: waterwervelaar

#25881

kaycee
Lid

Hi Marieke,

heb zelf het instapmodel (Gocciola) van quavita.nl sinds 2 maanden aan de kraan hangen. Ik moet zeggen dat het water wat zachter van vorm en smaak is dan water dat ik uit een andere kraan in huis tap. Het smaakt mij in elk geval beter.

Een aantal mensen die ik over de vloer heb gehad, heb ik blind laten proeven, en 80% herkende het meteen en gaf aan het water dat uit de vitaliser kwam, lekkerder te vinden. (2 hebben er direct zelf ook 1 besteld)

Anders dan de smaak, heb ik verder (nog) geen echte gezondheidseffecten mogen ervaren. (Anders dan een kleine eczeemplek geen lichamelijke klachten, maar het plekje zit er nog 🙁 )

Ik heb de indruk dat de planten in huis het beter doen op dit water, maar ik moet toegeven dat ik hier geen dubbel-blinde test heb uitgevoerd.

Met snijbloemen (alleen gerbera’s getest) bleek dat die Gerbera’s in gevitaliseerd water sneller hun kop laten hangen dan die in gewoon water. Volgens deze site zou het bij andere soorten snijbloemen wel merkbaar moeten zijn. (ik ben benieuwd of ze nog een echt rapport gaan neerzetten zoals in de tekst wordt beloofd)

Al met al ben ik niet van plan het ding terug te sturen, de smaak is voor mij voldoende reden hem te houden.