Re: Wat te doen? Kind ziek, pijn in haar nek

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Wat te doen? Kind ziek, pijn in haar nek Re: Wat te doen? Kind ziek, pijn in haar nek

#34559

Anoniem

Hoi Erik,

Dank je voor je reply ook.

Ze is nu wakker en ze heeft geen pijn meer in haar nek. Vannacht heeft ze overgegeven nadat ik haar de hoestdrank gaf, maar wellicht kwam dat door slijm in haar keel icm de hoestdrank, ze lijkt nu wel in orde,ze is vrolijk, ze klinkt alleen nog licht hees.

Ik ben heel voorzichtig geweest met vaccineren. Pas met 1.5 jaar bij haar (ze was toen gebeten door een hond, ik wilde eigenlijk tot 2 jaar wachten).Ik heb alleen 3x DTP gegeven . en gelijktijdig ontstoort met fytotherapie. De tussenpozen waren ruime 6 maanden.

Eigenlijk zoals Tinus Smits het heeft aanbeveelt.

Als ik om me heen kijk hebben onze meisjes zich erg snel motorisch en verbaal ontwikkelt, ze lopen eigenlijk nooit met snotneuzen. Alleen de kleine is wat gevoeliger voor hoest dan de oudste. Ik zal het eens met mijn fytotherapeut overleggen, hij kan ook testen of ze meer nodig heef, ik geef ze namelijk vaak accidophilus drinkyoghurt van Demeter. (maar wellicht hebben die te weinig stammen?)

Ze gaat sinds 6 weken naar de peuterspeelzaal dus dat is wel een verandering.

Ze heeft 14 maanden borstvoeding gehad.

Ja ik zag in je voorstellen dat al van de atlas, heel interessant ik ga het zometeen gelijk lezen! Ik las al ergens anders dat natuurvolken heel gemakkelijk baren en wij heel moeilijk.

Mijn oudste haar hoofd zat ook helemaal scheef toen ze terw wereld kwam, die had duidelijk bekneld gezeten.