Re: Wat te doen? Kind ziek, pijn in haar nek

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Wat te doen? Kind ziek, pijn in haar nek Re: Wat te doen? Kind ziek, pijn in haar nek

#34557

Anoniem

Ja ze slaapt eigenlijk bijna altijd in ons bed. We zijn sinds kort pas begonnen haar in dr eigen bedje te leggen, maar ze wordt standaard rond 12 uur wakker en kruipt ze lekker bij ons.

Heb haar net even naar de wc getild toen werd ze beetje wakker en heb haar wat van die hoestdrank met een lepel honing erbij gegeven.

Ze was eigenlijk ook niet heel erg verkouden, alleen wat hoesterig.

Van de twee meiden die ik heb is zij toch wel het vatbaarst,

Ik heb helaas tijdens mijn zwangerschap een antibioticakuur moeten doen omdat ik zware bronchitus had en die dreigde over te slaan in een longontsteking. Had ik toen maar de kennis van dit forum want er staat hier echt goede info. Ik ben bang dat ze daar toch een beetje klap van heeft gekregen. Heb destijds wel gelijktijdig een probioticakuur gedaan.

Wat ik ook zie bij haar is steeds landkaartjes op haar tong. Volgens mij heeft dat te maken met de lever. Ik ga volgende week toch ook maar even een afspraak maken met onze fytotherapeut om haar immuumsysteen wat te boosten.