Re: Wat te doen als je weg in t leven kwijt bent?

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Wat te doen als je weg in t leven kwijt bent? Re: Wat te doen als je weg in t leven kwijt bent?

#24640

Webmaster
Bijdrager

Dirtsa, ik ben het alweer 100% met je eens, wat een rake observatie!

Pinklady en Joey, jullie zitten inderdaad veel te veel in je kop. Joey, je hebt een slachtoffermentaliteit die uitsluitend is gebaseerd op ego. Zoals eerder gezegd, de primaire emotie van het ego is angst. Jij zet deze angst om in strijd. Strijd met jezelf, strijd met anderen, strijd met de wereld, strijd met het universum, strijd met je lichaam. Je blijft eeuwig hangen in mannelijke, destructieve energie en dat is de energie van de ‘hemel’, je hoofd, om precies te zijn de linkerhersenhelft. En ja, het ego is egoistisch (drie keer raden waar dat woord vandaan komt?). Het gaat toch immers allemaal om jou? Alles ‘overkomt’ jou, jij hebt hier kennelijk niets mee te maken.

Pinklady, jij schreef laatst nog dat je volledig vast zit in je denken en doen. Toch wil je het eeuwige cirkeldenken niet loslaten, gezien de recente discussie over wat voor ‘wetenschap’ moet doorgaan. Inderdaad, de studie helpt niet, want dan word je verder geprogrammeerd om maar vooral te denken, denken, denken. Hoe kan het toch dat psychiaters en psychologen vaak zelf de hoogste psychische nood kennen? Of dat economen zichzelf in financiele problemen brengen? Of dat doktoren extreeem ongezond zijn? Ik weet het wel: omdat al onze op ‘wetenschap’ gestoelde theorieen niet kloppen en EXACT HET TEGENOVERGESTELDE teweegbrengen!

Jullie doen er verstandig aan om wat meer naar Dirtsa te luisteren. Het glas is nl. half vol of half leeg. Dit is een KEUZE gebaseerd op VRIJE WIL. Gebruik deze opbouwend en niet afbrekend!

Mike