Re: Wat te doen als je weg in t leven kwijt bent?

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Wat te doen als je weg in t leven kwijt bent? Re: Wat te doen als je weg in t leven kwijt bent?

#24639

Poekie
Moderator

@joey, zou het dan misschien kunnen zijn, dat je ondanks dat je veel oprechte liefde voelt voor die mensen en dat denkt uit te stralen, dat die mensen juist teveel negativiteit bij jou registreren? Dat is nl. wat ik een beetje proef uit jouw schrijven.

Je denkt heel negatief over jezelf, haalt jezelf constant naar beneden.

En als je dat maar vaak genoeg denkt of zegt over jezelf ga je het geloven en zit je in een vicieuze cirkel.

Ik denk dat dit een probleem is waar je heel lang over kunt discussiëren op het forum maar dat de oplossing alleen door jou zelf kan worden aangedragen en uitgevoerd kan worden. Ga positiever over jezelf denken, het is eigenlijk een soort herprogrammeren van jezelf.

Als je maar vaak genoeg tegen jezelf zegt dat je het wel kan of dat je er mag zijn dan neemt je systeem uiteindelijk dat positieve over.

Dan zul je ook de juiste personen tegenkomen die je mogen om wie je dan bent. En dan komen ook de juiste dingen op je pad die jij leuk vindt. Want dan kijk je er ook anders naar. Dan kan het best zijn dat je dingen die je ooit niet leuk vond gaat waarderen.

Kortom, je kunt er zelf heel veel aan doen om positiever in het leven te staan.

Succes.