Re: Wat te doen als je weg in t leven kwijt bent?

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Wat te doen als je weg in t leven kwijt bent? Re: Wat te doen als je weg in t leven kwijt bent?

#24635

Anoniem

Weet je wat t ook is? Bezoek idd wel vaker dingen,waarvan ik op dat moment enthousiast word en weer begin te dromen,maar ik kan er ook weer snel op afknappen.Probleem is dat ik droom over vanalles en nog wat en mezelf dan ook gelukkig&vrij&probleemloos voor me zie,maar zodra ik t in werking moet zetten dan heb ik geen zin/voel me angstig/onrustig of wt dan ook.

(@Pinklady toevallig kreeg ik van iemand de link naar een test vd Mood Cure…die testen had ik eens gedaan,bij ze allemaal scoorde ik bovengemiddeld,vraag me af of t ooit goed met me gaat komen of dat ik mn zelfdiscipline weer moet gaan inzetten en gewoon ergens beginnen. Reizen daar denk ik dus ook wel vaker aan,maar begin dan meteen te malen over hoe ik alles dan moet gaan doen aangezien t niet meer is zoals ik voorheen zorgeloos op reis ging)

Een voorbeeld: Zo heb ik nu bv,na jaren proberen,een kans gekregen om bij iemand tegen een redelijk tarief (hoewel ik t nog steeds financieel niet kan veroorloven.) te leren tattooeren. Op zich vind ik dat wel gaaf,maar anderzijds zie ik dan wel op tegen t moeten oefenen met tekenen,’t op tijd moeten eten etc. om op tijd te zijn.Soms heb ik t na een uur zitten daar wel gezien,terwijl ik tegelijkertijd besef dat ik zo’n unieke kans heb gekregen.(iemand die t me wilt leren,iemand met wie ik kan meerijden etc. Dan denk ik soms,moet ik maar gewoon n saaie baan aannemen om die dingen door te kunnen zetten vanuit financieel opzicht?maar dan krijg je wat Rapunzel beschreef…en dat trek ik ook niet meer,helemaal omdat ik van niks meer als n volle passie op aan kan.En maar niet te spreken over de scene op zich…was vorige week op n conventie,nou die hele scene leeft op snoep,vette hap,bier&energiedrank!)

Er is bv deze gast: http://www.bobsmade.com daar kan ik zo enthousiast van worden als ik zie wat hij doet. Lijkt me zo leuk en daar dagdroom ik op momenten dan over dat ik ook zoiets kan doen,beetje je eigen creatieve customize bedrijfje hoewel ik anderzijds dus steeds meer merk dat ik liever een paar collega’s heb,waarmee t dan wel moet klikken,dan dat ik een totaal zelfstandige ben.

En dan de totaal tegenstrijdige levensstijlen die ik soms in mn hoofd heb….ik heb soms echt t idee dat ik t afgelopen jaar een gespleten persoon ben geworden waar ik maar tussenin blijf hinken..en niet mee vooruit kom.

Ik denk te merken dat de voedingstypes daar ook zn effect op hebben….(allemaal natuurlijk,maar indien gewenst wil ik wel eens mn bevindingen melden.)

@rapunzel Wat ik vroeger deed,ik was lang enigskind en dus vaak op mezelf aangewezen aangezien we in de stad woonden en beide ouders in de zaak werkten, ik tekende heel veel…mn eigen fantasiewereld en was gek op comics en tekenfilms,terwijl ik ondertussen of tekenfilms had opstaan of MTV of cd’s vanuit mn ouders collectie voor mezelf DJ’de als t ware;) Ik had heel veel dromen als kind,zo was ik vastberaden dat ik ook mn eigen tekenfilmseries/comics zou gaan maken,ik zou ook een rockster of actrice worden,in de VS gaan wonen etc.

Ook speelde ik veel met Playmobil en bouwen met Lego vond ik leuk….ik was nooit vd poppen&Barbies :p

Tja en toen…ik weet t nog goed,van mn eigen verdiende spaargeld…kwam dan de net nieuw gelanceerde spelcomputer Nintendo!…en sindsdien volgden nog vele spelcomputers.