Re: Wat te doen als je weg in t leven kwijt bent?

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Wat te doen als je weg in t leven kwijt bent? Re: Wat te doen als je weg in t leven kwijt bent?

#24634

Rapunzel
Bijdrager

Ik wou dat ik je helpen kon Joey maar…. ik heb in mijn leven precies hetzelfde ervaren als jij! Ook nooit een idee gehad wat ik nou toch moest worden. Want ik moest iets worden van mezelf en liefst iets bijzonders. 😀

Mijn vader bracht regelmatig beroepenboeken mee naar huis en dan zat ik maar te bladeren en te dubben. Nooit ben ik eruit gekomen (was ook weer angst achteraf bekeken want de bibliotheekschool trok me bijv. wel maar ik zag de reis ernaartoe niet zitten). Uiteindelijk heb ik dan 32 jaar op een kantoor de financiële administratie gedaan terwijl werken met cijfertjes totaal niet mijn ding was! Zorg dat dat je in elk geval niet overkomt! Ik weet dat ze zeggen dat je moet kijken naar wat je leuk vond als kind. Dat lijkt me best een goeie tip. En misschien moet je niet teveel nadenken maar meer voelen – als je kunt – en gewoon doen. Lukt het niet, dan ben je in elk geval een ervaring rijker en weet je iets beter wat je dan wel wil.