Re: Wat te doen als je weg in t leven kwijt bent?

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Wat te doen als je weg in t leven kwijt bent? Re: Wat te doen als je weg in t leven kwijt bent?

#24642

Anoniem

Niet om alles daarop af te schuiven,maar ik merk ook dat bepaalde voeding heel erg zn invloed heeft op mn gemoed/relativeringsvermogen/energie etc. maar ik ben er nog steeds niet achter wat t beste werkt en op welke tijden.

Daarnaast heeft de behandeling van mn energetisch therapeute ook een zware invloed erin…want een aantal jaar terug was ik nog niet zo erg,m.n. ‘t laatste jaar herken ik mezelf steeds minder terug.

Wat wel klopt en al heel lang erin zit,is ‘t feit dat ik mezelf nooit fysiek aantrekkelijk heb gevonden of een bijzonder mens. Niet bijzonder genoeg iig om iemand ermee aan te trekken behalve op een vriendschapsniveau. Ik denk omdat ik veel dingen,die ik doe voor mensen,als een vanzelfsprekend iets beschouw en niet als een unieke eigenschap. En ja,ik ben ook een harde criticus als t op mezelf aankomt….als ik een bepaald resultaat in mn hoofd heb en dat niet 100% behaal (hoewel ik tegelijkertijd weet dat ‘t veel te hoog gegrepen is) dan is voor mij de kous af en ben ik er niet tevreden mee..