Re: Wat gaan jullie stemmen?

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Wat gaan jullie stemmen? Re: Wat gaan jullie stemmen?

#58478

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Ik ga niet stemmen, wil je weten waarom niet,kijk dan even bij de topic van sopn, bladzijde 3

Ik ben helaas niet handig genoeg om de link hier te plaatsen.

De partij voor de dieren is vooral een partij tegen de dieren. Dus die hadden mijn stem zeker niet gekregen.

En waarom mensen Rutte zouden willen stemmen is mij een compleet raadsel, hij heeft volgens mij bepaald niet lekker gepresteerd toen hij de afgelopen jaren de kans had. Zich laten gedogen door PVV, zich enorm sterk gemaakt voor het bijna 300 miljoen kostende projekt van 130 km rijden ( levert amper tot geen tijdwinst op, kost veel meer brandstof wat niet bepaald lekker is voor het milieu, voor omwonenden is de geluidsoverlast en fijnstof nog erger geworden, meer kans op ernstige ongelukken)

Hogere werkloosheid, meer aandacht voor economie en geen andacht meer voor natuur en duurzaamheid.

Hogere premie en eigen bijdrages zorgverzekering, rookverbod kleine cafe’s weer opheffen en geen controle grotere cafe’s. Kunst en theater ed gemilimeterd, Veel hogere werkloosheid.

Durven zeggen dat als je je mouwen maar opstroopt je geen uitkering nodig hebt, vertel dat aan diegenen die zich helemaal suf solliciteren.

En vergeet niet dat je niet gaat stemmen op Rutte alleen, maar op het beleid van de VVD, waar rechts nederland zijn vingers bij aflikt. En dat zijn dan ook de enigen, de rest telt blijkbaar niet mee in nederland.