Re: Wat eet je als je ziek bent?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Wat eet je als je ziek bent? Re: Wat eet je als je ziek bent?

#32944

Anoniem

Dank je wel Dirtsa voor je verhaal. Ik herken wat je schrijft. Zeker ook over het loslaten. Ik ben nu een half jaar met het dieet bezig. En de eerste maanden vond ik een hel. Ik voelde me zo ongelooflijk ziek iedere dag. Met vlagen. Op die momenten leefde ik mijn leven op mijn tandvlees. Totdat mijn vader overleed, toen moest ik me op het werk ook ziek gaan melden.

Nu gaat het wel weer. Sinds ik de soepen van WP maak, voel ik me wat beter. De laatste dagen weer wat meer misselijk. Heb ik ook wat minder soep op. Maar het kan ook van het ontgiften zijn door de H2O2.

Ik ben wat voorzichtig, omdat ik nu eenmaal full time werk en niet steeds ziek wil zijn.

Vandaag voor het eerst paardenmelk gedronken, kijken hoe het valt. Ik ben er van overtuigd dat ik het dieet nog wel los ga laten. Het lijkt alsof het bij mij ook een beetje werkt, zoals jij het bij jou beschrijft. Lastig voelt dat..

Laatst heb ik wat schapen kaas op (mag ik niet), had ik zo’n trek in en volgens mij viel dat wel goed. Brood gaat niet. Krijg ik veel buikpijn van.

Misschien dat gekiemd brood beter gaat.

Weet je, ik worstel er wat mee. Mevr. V komt kundig over en haar theorie zal echt wel ergens kloppen. Daar geloof ik toch wel in. Echter dat je levenslang aan dat dieet moet, geloof ik dan weer niet. Daarnaast ervaar ik een behoorlijke tunnelvisie en dat zit me dwars. Ze staat niet open voor de suggesties, adviezen, meningen van een ander. Er kan naar mijn idee niet maar één waarheid zijn.

In ieder geval wil ik over een jaar of twee nog eens bloed laten onderzoeken (tenminste als ik het financieel aan kan) En dan ben ik heel benieuwd…

Als ik niet meer misselijk ben, wil ik eens SC yoghurt gaan maken van rauwe melk of zo. Of af en toe een eitje proberen, alleen het eigeel voorlopig.

Maar ik vind het wel moeilijk hoor. Stom hé.

Sylvia