Re: Wat eet je als je ziek bent?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Wat eet je als je ziek bent? Re: Wat eet je als je ziek bent?

#32939

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Ik zelf ruim anderhalf jaar, echt heel erg streng. Thea is er ongeveer mee gestopt toen ik begon, en was daar toen al ruim een jaar mee bezig, zij is toen naar ortho gegaan in Dieren. Een vriendin ongeveer tegelijkertijd met mij begonnen, en iets later dan mij langamerhand weer gestopt. Nog iemand die ik ken van het web ook tegelijkertijd begonnen, we zijn nog eens bij elkaar geweest om bij te kletsen en ervaringen uit te wisselen. Hij is al eerder weer begonnen met toevoegen.

Verder nog een paar mensen uit mijn kennissenkring, maar de meesten waren al veel eerder afgehaakt.

Verder las ik nog al eens ervaringen over haar, via het webforum ( de meesten niet bepaald positief), haar eigen forum, ook geen hoera verhalen.

Volgens haar had zij al ruim 40 000 mensen geholpen, maar ik ben geen positieve verhalen tegen gekomen.

Alleen wat zij allemaal vertelde, mensen die door dit dieet weer uit de rolstoel waren en volop konden lopen. Maar als mij dit zou overkomen dan zou ik dat toch zeker ergens melden hoor. Ken jij iemand persoonlijk die er enorm op vooruit is gegaan? Blijvend?

Bitterzout heb ik wel geprobeerd, maar dit valt niet goed bij mij. Vandaar dat ik het houd bij de milde levereinigingen en appelsmoothies.

Ik had juist totaal geen last van obstipatie, erg regelmatig, altijd ‘s morgens en met gemak. Pas door het eliminatie dieet is dit veranderd, en helaas nog steeds niet weer normaal.

Ik had overigens in het begin echt opmerkelijke verbeteringen hoor, en toen ik weer achteruit ging heb ik erg lang gedacht: wat doe ik fout of anders dan de eerste weken toen het zo goed ging? Ik wilde weer terug naar de eerste weken. Maar helaas is dit nooit gelukt, wat ik ook wegliet en uitprobeerde, hoeveel extra acupunctuurbehandelingen ik ook heb gedaan. ook voor mij was het loslaten dus echjt een heel proces hoor.

Wat wel is gebleven van de verbeteringen: geen bijholte ontstekingen meer/ geen winterhanden meer/ mijn haar ziet er beter uit, voller en meer glans en ook kleur is beter, nauwelijks nog last van winden.

Ook in het begin verbeteringen van ms symptomen, maar die kwamewn ook weer terug.