Re: Wat eet je als je ziek bent?

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Wat eet je als je ziek bent? Re: Wat eet je als je ziek bent?

#32936

Anoniem

De naturel psyliumzaad heb ik gisteren gebruikt. Gevoelsmatig lijkt het niet wat helpend voor me zou zijn. Ik ben een dag verder en het voelt behoorlijk verstopt en dus vol daar beneden! Terwijl ik anders best goed naar het toilet kan gaan.

Misschien dan toch maar aan een klysma gaan denken..

Het lijkt overigens alsof ik slechter naar het toilet kan nu ik zoveel meer vlees eet (?)

Ik ben nog kort op dit forum en mijn weg nog wat aan het zoeken in mijn voeding. Ik eet gelukkig sinds jaren steeds bewuster en ook al jaren grotendeels biologisch. Ik lees altijd de etiketten voordat ik wat tot me neem.

Maar goed, de schade die jaren en jaren is aangericht, heeft blijkbaar ook jaren nodig te herstellen.

Er zijn zoveel lekkere en ook (voor andere) gezonde producten die ik na de bloedanalyse op toleranties, niet meer neem, dat ik ook hier mijn weg nog in aan het vinden ben.

Daar valt overigens brandnetel thee onder. Dit heb ik sloten gedronken in het verleden, maar mijn lichaam schijnt het niet te verdragen. Evenzo met kamillethee.

Ik las op een ander topic iets over, waar je lichaam nog naar verlangt zit nog in het systeem. Dat herken ik. Mijn suikerbehoefte is inmiddels zowat gereduceerd tot nul. Ik neem het in ieder geval al een hele tijd niet meer. Het kopje koffie en een glaasje rode wijn(met mate weliswaar), kan ik nog erg van genieten. Tenminste ik denk dat ik ervan geniet, of mijn lichaam dit daadwerkelijk ook zo ervaart is de vraag.