Re: WASP vs Atkins

#58400

Webmaster
Bijdrager

Hans,

Water is een informatiedrager. Puur water (H2O) is gedestilleerd, oftewel: gedemineraliseerd, water. Dit water zal in jouw lichaam op zoek gaan minerale en enzymatische informatie. Tegelijkertijd wil het lichaam van het water af en dus zul je via de blaas en nieren mineralen en enzymen afvoeren uit het lichaam. Dit is niet wat je wilt!

Hetzelfde gebeurt met water dat je verhit. Hiermee steriliseer je het water, waardoor het zo goed als dood is. Voeg echter aan dit hete water gezonde ingredienten toe en het zal heel gretig deze informatie in geconcentreerde vorm in zich opzuigen. Dit is de reden waarom thee en soep zo gezond zijn. Het lichaam zal dan de geconcentreerde voedingsstoffen in zich opnemen en het water lozen via de urine.

Sole toevoegen aan water is dus het water voorzien van een vol-spectrum mineralencomplex. Ik ben een groot voorstander van vloeibare voeding, omdat water een perfect medium is om geconcentreerde voedingsstoffen binnen te krijgen. Er is ook geen spijsvertering voor vereist, want vertering is alleen maar het vloeibaar maken van vaste stoffen. Vandaar dus de Sole, waterstofperoxide (vloeibare zuurstof), maar ook het gebruik van sauzen, jus, smoothies, rauwe melk etc.

Als je een vette drank tot je neemt, zoals bijv. rauwe melk of een zelfgemaakte vette smoothie krijg je dus een vloeistof die zeer rijk is aan waterstof en daarmee dus ook optimaal hydrateert. Snappie?

Mike