Re: WAP'ers gaan het nog moeilijk krijgen

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid WAP'ers gaan het nog moeilijk krijgen Re: WAP'ers gaan het nog moeilijk krijgen

#57565

Webmaster
Bijdrager

Ik heb niets tegen permacultuut, maar velen die permacultuur bedrijven zijn eveneens veganisten of vegetariers. Er zijn er die er alles aan doen om te verhinderen dat dierlijke mest wordt gebruikt. Dit is sowieso een heet hangijzer onder veganisten, want de keuze om uitsluitend plantaardig te eten verhindert nog niet dat de geconsumeerde planten zijn bemest met dierlijke mest.

Veganisme en vegetarisme zijn een wanhopige poging om jezelf buiten de natuurlijke cyclus van leven en dood te plaatsen. In de natuur voedt de dood het leven en andersom. Maar de natuur zorgt tevens dat we binnen 3 generaties van dit soort extreme denkbeelden zijn verlost, want dit eetpatroon bevordert onvruchtbaarheid. Dit is ook de reden waarom er een agenda is om van ons zoveel mogelijk vegetariers te maken. Deze ‘groene’ agenda staat bekend als Agenda 21 van de Verenigde Nazi’s. Google het maar eens.

Mike