Re: Voorstellen ToN

Forum Forums Stel jezelf even voor Voorstellen ToN Re: Voorstellen ToN

#50719

Anoniem

Poeki,

Toch kreeg ik je beantwoording 2,3 en 4 middels een e-mail te zien. Het lijkt mij zo ondoenlijk als er veel berichtenverkeer is met veel onderwerpen, om die aan jou er dan uit te halen. Er kunnen wel veel meer antwoorden en vragen er na geweest zijn.

In mijn e-mail zie ik diverse keren Quote staan en dan staat de tekst er hier met een balk wat naar rechts. Dus op quote klikken, desbetreffende tekst kopiëren en plakken, weer op quote drukken. Juist?

Poekie, ik heb al vele uurtjes hier e.e.a. gevolgd. Ik wilde alleen maar met wel of geen vet e.d. mee aanduiden dat dit zo verwarrend overkomt. En dan nog eens die nachtschades er boven op, terwijl je dacht dat je al aardig bezig was. Ik ben niet voor niets naar een bijeenkomst van Mike geweest.

Ik ben vandaag met mijn vrouw op de fiets weggeweest en de Stichting het Utrechts landschap aangedaan om eens te informeren naar Wildernisvlees. Wat gekocht om het uit te proberen. En dan praat je daar ook over voeding. Ik heb ook die dames aangeraden de WPsite eens gade te slaan. Een van hen had het over een goede orthomoleculaire arts in Utrecht. Dat adres kreeg ik mee en ik wil dat mijn vrouw er naar toe gaat i.v.m. haar grote vermoeidheid. Zo zie je maar, mijn reclame heeft wat opgeleverd.

Als je meer weet van die H2O2 van Hinmeijer, zou ik het graag willen weten.

Bedankt voor de bestede tijd.

ToN