Re: Voorstellen ToN

Forum Forums Stel jezelf even voor Voorstellen ToN Re: Voorstellen ToN

#50725

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Ton, ik volg jou topic hoor, momenteel niets toe te voegen aan wat lia en Mike aan adviezen al hebben gegeven. je hebt eerst genoeg werk met het lezen en verwerken van alle informatie. En met vragen kun je uiteraard altijd hier terecht.

Wat het forum/computer betreft moet je niet bij mij zijn, want ik snap echt nauwelijks iets van dit alles, maar lees gewoon de verschillende topics, plaats opmerkingen erbij of stel je vragen.

Geniet vooral van het wildernisvlees, wees niet te zuinig met de roomboter als je dit braad, of maak een lekkere vette bouillon. Je weet vast nog wel hoe vroeger de bouillons smaakten, met die heerlijke vetoogjes erop. jammie.

Als je suikers/zetmeel gaat vervangen voor verzadigd vet zul je merken dat je steeds minder behoefte hebt aan snaaien, dat je uren een heerlijl verzadigd gevoel kunt hebben van je ontbijt/lunch en avondeten.

Dat je uiteindelijk de aardappels, toastjes,muesli niet meer mist. Ook niet de koekjes/gebak.

Vervang de magere yoghurt voor heerlijke volle biologische, en de muesli voor boekweitvlokken, blauwe besjes erdoor en je hebt een lekker ontbijt. Ik doe er nog gesmolten kokosolie door.

Als je eigengemaakte yoghurt wat aan de dunne kant is kun je deze prima even uit laten lekken(zeef met dunne theedoek) dan heb je weer dike yoghurt, geklopte slagroom erdoor en je hebt een zalig product.