Re: Voorstellen ToN

Forum Forums Stel jezelf even voor Voorstellen ToN Re: Voorstellen ToN

#50724

Webmaster
Bijdrager

Ton,

Die orthomoleculaire arts is zeer waarschijnlijk Paul van Meerdonk. Niets ten nadele van hem, maar al die orthomoleculaire potjes, poedertjes en tabletjes zijn niets meer dan een pleister op de wond, symptoombestrijding dus. Je doet er verstandiger aan te beginnen met je voeding (zie hieronder).

Ik heb nog niet eerder tijd gehad om uitgebreid te gaan zitten op je eerste post. Lia heeft gelijk als ze zegt dat ik geen tijd heb om je een cursus te geven hoe je moet werken met de forumsoftware of allerlei aanpassingen te gaan doen aan de structuur van dit forum. Waar ik wel tijd voor wil vrijmaken is voedings- en gezondheidsadvies.

In de categorie suikers zie ik voorbij komen in je eerste post:

muesli met vruchten

gedroogde pruimen

rozijnen

speltbrood

roggebrood

fruit (banaan!)

koffielikeur

aardappelen

rijst

magere (!) yogurt

diksap

chocola

tompoezen

koffie

toastjes

Vervolgens schrijf je dat je vrouw op het randje zit qua suikerziekte en dat ze al 4 bypasses heeft gekregen, nog steeds vernauwde aderen heeft, aan 4 medicijnen zit, last heeft van vermoeidheid en slaapproblemen heeft. Jijzelf begint vergeetachtig te worden en hebt een vergrote prostaat. Drie keer raden hoe dat komt. Bekijk het bovenstaande lijstje aan suikers nog eens. De meeste daarvan consumeren jij en je vrouw DAGELIJKS! Jullie zijn volledig suikerverslaafd en het sloopt jullie elke dag een beetje meer. In plaats van aan de supplementen te gaan kun je je geld beter investeren in echte, onbewerkte voeding. Ik adviseer je ook om maar eens te beginnen met het Alleen lezen-gedeelte van dit forum, te beginnen met deze artikelen:

https://www.fatsforum.nl/topic/de-bron-van-alle-kwaad-suiker-zetmeel-en-koolhydraten

https://www.fatsforum.nl/topic/leptine

https://www.fatsforum.nl/topic/hoe-je-de-zuurstoftovoer-naar-je-cellen-kunt-verhogen

Mike