Re: Voorstellen Midori

Forum Forums Stel jezelf even voor Voorstellen Midori Re: Voorstellen Midori

#35703

Anoniem
Quote:
Hoe hou je een volk bezig? Als je je vol stopt met zoetigheid mag je je schuldig voelen omdat je er dik van wordt, maar als je op je gezondheid let en niet te veel wilt snoepen doe je jezelf te kort omdat je je geen genot zou gunnen. Het is dan nooit goed. Nee, we worden echt niet gemanipuleerd hoor…

Ja… het is echt niet te geloven!

Quote:
Ik weet niet hoever je hier al in bent, maar zorg in ieder geval dat je ook goed weet en kunt vertellen wat er mis is met margarine.

Ik heb er al vaak over gelezen en weet het wel ‘ongeveer’, maar niet precies meer. Fijn dat je het even mailt, dan kan ik het weer even opfrissen.

Quote:
En ze zullen misschien ook vragen: ja maar op iedere verpakking staat toch: bevat onverzadigde vetzuren, goed voor hart- en bloedvaten.

Ja, wij hebben hier thuis ook Becel light staan. Daar staat inderdaad een heel verhaal op wat er allemaal wel niet goed (ahum) aan is.

Quote:
Plantaardige olie klinkt bij veel mensen als ‘goed’, terwijl dit ALTIJD geraffineerde dus ongezonde olie betreft.

Helaas wel ja. Ik wil ook het liefst gelijk iets zeggen als ‘het is net plastic’, maar ik weet niet of dat wel zo goed aan zal komen ;).

Quote:
Wel goed dat je eieren eet. Niks zo gemakkelijk als een pannetje eitjes koken om ieder dag een ei mee naar school te nemen. Een lekker, voedzaam, vullend en supergezond tussendoortje! Ik neem ook wel eens gewoon een koud stukje gebakken vlees mee naar mijn werk, of een avocado, noten, een rauwe haring of een blikje haring/makreel (zonder E621!). Zo kun je ook aan de nodige vetten komen. Maar je kunt je boterham natuurlijk ook heel dik besmeren met roomboter. Ik ken mensen die een kaasschaaf gebruiken om plakken koude roomboter te snijden voor op de boterham.

Met gebrek aan veel vlees is een ei voor mij ook erg belangrijk. Ik eet er minstens eentje per dag. Mee naar school heb ik nog niet gedaan, maar dat is wel een goede tip. Ik eet ze ook vaak ‘s ochtends. Ik bak dan bijvoorbeeld lekker een omelet (en omdat ik dan zelf bak, kan dat sowieso in roomboter). Of ik neem een bakje yoghurt met een rauw ei erdoorheen geroerd (dat is best lekker. Mijn ouders zijn wel doodsbang voor rauwe eieren, dus doe ik dit maar stiekem ;)), jammie!

Dat klinkt heerlijk! Ik smeer ook altijd een lekker dikke laag op mijn boterham, heerlijk… en soms dan snoep ik wat van het mes af als er nog wat op zit.