Re: Voorstellen Midori

Forum Forums Stel jezelf even voor Voorstellen Midori Re: Voorstellen Midori

#35653

Anoniem

Ik ben net thuisgekomen. Had eigenlijk niet gelijk zoveel reacties verwacht! Maar wel fijn, dank voor dit hartelijke welkom.

Het was overigens ook een beetje toeval dat ik op dit pad kwam. Ik zag ergens in een boek een keer een link naar de site http://www.heelnatuurlijk.nl staan. Zo kwam ik in aanraking met het feit dat er allerlei troep in cosmetica zat, en toen begon ik verder te zoeken. En zo kwam ik steeds meer te weten.

Quote:
Mijn advies: ga op je 18e op kamers wonen i.v.m. een studie ver van je eigen woonplaats!

Dat is inderdaad wat ik ook van plan was! Zo snel mogelijk een eigen woonplaats zodat ik dan eindelijk écht kan eten wat ik wil.

Quote:
Je eetbuien komen door je gedwongen hoge inname van koolhydraten, gekoppeld aan een vet- en cholesterolarm voedingspatroon. Probeer eens met je ouders hier rustig over te praten, laat je zeker zeker niet verleiden tot een welles-nietes-discussie. Het boek van Weston Price komt begin volgend jaar uit in het Nederlands. Wellicht dat je je moeder kunt verleiden tot het lezen ervan in de hoop dat ze heel anders over de dingen gaat denken.

Mijn ouders weten tot nu toe nog niet van mijn eetbuien (dit doe ik stiekem), mijn vriendinnen wel. Ik hoop dat ik het aan durf om het ook aan hen te vertellen. Dat is iets wat ik best moeilijk vind.

Dat boek wil ik in elk geval zeker lezen! Ik denk dat ik het dan ga kopen en dan kan ik het ze in ieder geval laten zien. Wie weet.

Quote:
Ik ben wel benieuwd waar je woont, misschien kan een van ons jou helpen met die dingen die je nog niet via internet mag bestellen. Als je dicht bij mij woont mag je met alle plezier keltisch zeezout komen halen en ik wil je zeker ook wel helpen met kokosolie of zo.

Ik hoop inderdaad dat ik op die manier iets kan regelen. Ik woon onderin Gelderland, in de buurt van Den Bosch.

Morgen ga ik overigens met mijn moeder naar Utrecht om te winkelen, en ik denk dat daar ook wel winkels zijn die zulke dingen verkopen. Ik hoop het iig want dan kan ik daar wat inslaan.

Quote:
Misschien kun je aan je ouders vragen of ze iets kunnen en willen vertellen over wat zij vroeger aten, of jou opa en oma. Dat staat veel dichter bij de natuur vaak dan wat tegenwoordig als normaal wordt gezien.

Dit kan ik wel doen ja. Op het moment eten ze helaas niet goed meer, ook mijn opa en oma niet (die eten op hun brood spijtig genoeg Becel pro activ…). Maar inderdaad, vroeger aten zij waarschijnlijk nog stukken beter.

Ik weet niet of er iemand in de buurt van Den Bosch woont, maar dat zou in elk geval al heel wat zijn.

Ik ben overigens een paar best belangrijke dingen vergeten te vermelden:

– Ik heb sinds zo’n 2 jaar nogal last van eczeem, vooral heel erg op mijn bovenlichaam. Ik hoop dat ik dit ook kan genezen door betere voeding. Helaas heb ik wel een tijdje van die vreselijke hormoonzalven (zoals triamcinolonzalf)vgehad. Ik hoop dat ik daar niet al te veel aan over heb gehouden.

– Ik heb een vaste slotjesbeugel. Als het goed is hoef ik hem niet zo lang meer, en ik wil er ook zo snel mogelijk vanaf. Ik heb namelijk niet het idee dat dat ding erg veel goeds doet.

– Ik heb, spijtig genoeg, de baarmoederhalskankerprik gehad. Die had ik natuurlijk nóóit genomen als ik wist wat ik nu weet. Gelukkig heb ik er – voor zover ik weet dan – niet echt iets aan overgehouden.

Ik hoop ook dat ik gaandeweg andere mensen in mijn omgeving wat bewuster krijg. Maar nu ik nog veel eczeem heb en mede daarom er dus nog niet zo gezond uit zie, zullen ze me minder serieus nemen, vrees ik.