Re: Voorstellen Enjoy

Forum Forums Stel jezelf even voor Voorstellen Enjoy Re: Voorstellen Enjoy

#23551

Anoniem

Ook ik zit al een paar jaar met ongewenste haartjes onder de kin, het zijn er zo weinig dat ik me er nooit druk om heb gemaakt, haal ze met pincet eruit. Het is nooit erger geworden maar het blijft wel.

Hoe zit dat dan met mannen die ineens kaal worden op hun hoofd? Schijnt een teveel aan testosteron te zijn heb ik altijd begrepen ?? Dus die mannen zijn dan ook uit balans. Dan zou je moeten zeggen dat zodra die balans zich weer hersteld ze WEER HAAR moeten krijgen.

Haargroei/ongewenste haren daar waar zie niet moeten groeien GROEIEN ze en daar waar ze mogen groeien blijven ze weg.

Als ik daar nog is een keer vat op krijgt (in verleden door antibiotica aardig wat verloren) dan gaat de vlag uit! Iemand die tips kan geven voor HAARGROEI, daar waar ze mogen groeien altijd welkom.

Ook ben ik me aan het voorbereiden om met het nieuwe jaar dus ook een nieuw dieet aan te gaan.

En wat is het beste om mee te starten : de 3% of 35% ?. Ik heb er aardig wat overgelezen maar in mijn geval heb ik toch nog graag wat advies.

Ik wil ook 1 poes van 15 geven aan het drinkwater, zij spuugt elke week wel 2 maal verschrikkelijk stinkend bruin braaksel. Een bloedonderzoek bij de dierenarts gaf geen duidelijke aanwijzing. Ik voel jammergenoeg nu wel bultjes ter groote van erwtjes, wat voor mij uit het verleden met sommige van mijn andere poezen van gemiddeld dezelfde leeftijd, duidt op borstkanker van de melkklieren.

Ageeth