Re: Voorstellen Enjoy

Forum Forums Stel jezelf even voor Voorstellen Enjoy Re: Voorstellen Enjoy

#23531

mappas
Bijdrager

@ Dirtsa: ik tel geen calorieën (meer) hoor, maar ik voel natuurlijk wel haarfijn aan wanneer m’n lichaam er genoeg binnen heeft gekregen. Want dik(ker) worden dat is een grote NONO voor mij 👿 . Mijn angstbeeld blijft toch nog wel een blubberbuik en blubberdijen. Dan maar minder gezond. Ik wil echter proberen m’n koolhydrateninname te verschijven richting vetinname. En dat moet toch lukken zonder een blubberbuik te krijgen.

En ik schaam me eigenlijk een beetje dat ik jou dat schrijf, want jij hebt met je MS hele andere problemen aan je hoofd en ik heb een luxe probleem. Ik wens jou veel sterkte en kracht toe!

@ Louise: een voedingspatroon moet je je op een gegeven moment eigen maken, zeker geen dagbesteding laten zijn!

Ik gebruik al jaren benzoyl peroxide en een creme met vitamine A zuur tegen m’n acné. Dat helpt al enorm. Sinds een paar maanden gebruik ik ook geen vethoudende moisturizer meer maar alleen een serum en een toner. Nu heb ik nog maar relatief weinig last van acné. Maar van die benzoyl peroxide zou ik wel af willen, lijkt me helemaal niet goed voor m’n huid. Misschien als ik minder suikers gebruik……