Re: Voorstellen Enjoy

Forum Forums Stel jezelf even voor Voorstellen Enjoy Re: Voorstellen Enjoy

#23526

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Weet je enjoy…een vrouw moet helemaal niets, en zeker geen calorieen tellen. leren vertrouwen op je gevoel, dat is het fijnste. maar dit gaat echt stapje voor stapje hoor. En vooral het leren loslaten van wat ons jarenlang is voorgekauwd. ook al ging dat regelmatig tegen in ieder geval mijn gevoel in.

Dat vind ik het mooie van dit forum, maar vooral van de richtlijnen van westonprice, ik had vrijwel meteen een gevoel van “thuiskomen”. Dit is herkenbaar, dit is wat ik voel, en waar ik dus wat mee kan.

Bij al het andere wat ik leerde/of dat nu eliminatiedieet was en de lekkende darm of dan wel weer melk/dan weer juist niet/wel granen of juist niet. Overal had ik vraagtekens bij: hoe kan het dat iedereen alles kan eten in mijn omgeving en ik voor van alles en nog wat intolerant ben? Waarom zou margarine beter zijn voor ons dan roomboter? waarom geen vlees?

En wat ik nu doe voelt gewoon goed, mentaal gezien. Nu mijn lichaam nog, maar dat heeft vast heel veel tijd nodig. Maar stukje bij beetje zijn er verbeteringen.