Re: Voorstellen en vraag over pijnlijke tong

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Voorstellen en vraag over pijnlijke tong Re: Voorstellen en vraag over pijnlijke tong

#50133

ruud
Bijdrager

@ Claudia: over antidepressiva: ze behoren tot de SSRI-medicijnen: ze veranderen het brein ( = niet de bedoeling) http://www.youtube.com/watch?v=z_XFfdkJXnM&feature=related

Tijdelijk krijg je meer serotonine, maar dat is dus alleen tijdelijk: je hebt er steeds meer van nodig ( “tolerantie”) , beschadigen de hersenen en stoppen wordt een hel (je hersenen zijn afhankelijk net als een gemiddelde drugsverslaafde) .

De bijwerkingen van het stoppen heb je nu inderdaad niet omdat je weer aan de antidepressiva zit.

Of je last gaat krijgen van dit antidepressivum weet je pas weer als je stopt.

Je zou geleerd moeten hebben van het vorige antidepressivum en de desastreuze gevolgen voor je lichaam.

Depressie haal je in de grond niet weg door een pilletje, je maakt het probleem hoogstens alleen nog groter.

Beter is dat je je darmen (the second brain) heelt: je hersenen gaan dan mee.

De persoon die de Gut and Psychology dieet (gapsdieet) http://www.gapsdieet.nl/ heeft ontwikkeld, Natasha Campbell McBride, die had een autistisch kind: zij was neurologe en met wat ze wist kon ze haar kind niet beter krijgen.

Wel toen ze voedingsdeskundige werd: toen wist ze de sleutel te vinden om haar kind weer gezond te krijgen.

Veel dorst: dat kan duiden op (pre-)diabetes: heb je je laten testen daarop?

Je zou veel kunnen hebben aan de tips van deze site, maar bouw het langzaam op: het is bovendien trial en error.

Fermentatieproducten kunnen je misschien helpen met je spijsverteringsproblemen en/of allergieen en intoleranties.

Bijv. volle 24 uurs yoghurt (best van volle rauwe melk) https://www.fatsforum.nl/topic/yoghurt-maken en melkkefir http://tinyurl.com/cfgfd7x bijv.

Die krijgen je darmen rustig(er).

En-of een resonantietherapeut: omdat je zoveel allergieen/vergiftigingen lijkt te hebben en om de heling te ondersteunen.

Het is allemaal lange termijn werk, maar zeker niet de moeite niet waard.

Ontgifting ondersteunen is voor jou ook echt belangrijk.

Biergisttabletjes nemen (bijv 3 x 3 pd): deze is het goedkoopst http://www.iherb.com/KAL-Nutritional-Yeast-Flakes-22-oz-624-g/19095?at=0 deze heb ik in NL : maakt uit welke je hebt want sommige zijn niet schimmelvrij http://www.toppharm.nl/showpage.aspx?steID=9&itmID=1514, vitamine c (bijv 3 x 1 gram pd), de (milde) leverreiniging is misschien wat voor je en de lever ondersteunen met mariadistelzaad -halve eetlepel pd http://www.kenkkruidenshop.nl/c-940740/mariadistel/ bijv 15 min uitkoken in water en daarna afkooksel drinken of het zaad in koffiemolen malen en dan in de yoghurt o.i.d..

De lever is het ontgiftigingsorgaan bij uitstek.

De koffieklysma is ook echt een aanrader voor de lever en de glutathionhuishouding in het lichaam -belangrijk voor het ontgiften, maar wel ff een drempeltje voor sommige mensen.

https://www.fatsforum.nl/topic/klysma

Elke dag wat keltisch zeezout in je eten gebruiken gebruiken, en daarnaast best ook in een zogenaamde sole-oplossing http://www.breizh-import.nl/. Het ongeraffineerde Keltisch zeezout boordevol mineralen zorgt voor een goede electrolytenhuishouding in het lichaam: heel belangrijk.

https://www.fatsforum.nl/topic/keltisch-zeezout

En de goede vetten en orgaanvlees: absoluut transvetten (verhitte omega 6 vetten zoals zonnebloemolie) vermijden en dierlijk vet en kokos-palmolie in je dieet introduceren o.a. om de vitaminen ADEK op te kunnen nemen uit je eten. Een combi van gefermenteerde levertraan en dito boterolie via http://www.vitavie.nl te bestellen stelt je in staat om belangrijke vetten en vitaminen aan te vullen in je lichaam in de juiste verhoudingen: vitamine d-a-k vooral.