Re: Voorstellen en vraag over pijnlijke tong

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Voorstellen en vraag over pijnlijke tong Re: Voorstellen en vraag over pijnlijke tong

#50132

Anoniem

Claudia,

De grootste bel die bij mij ging rinkelen bij het lezen van je verhaal is deze:

Quote:
Als schoolkind kwik op mijn tong gehad door aan een lekke batterij te likken…

Opgeteld bij je valse start. Je moeder heeft haar achterstanden/tekorten aan je meegegeven en dat heb je niet kunnen inhalen. Autisme en kwikvergiftiging zijn gelinkt, misschien belangrijk voor je om te weten.

Hier een lijstje met overige(!) symptomen:

http://www.mercurypoisoned.com/symptoms.html

Ik vermoed daarom dat je wel iets meer te doen gaat krijgen dan je voeding aanpassen en een rondje wandelen. Jouw problemen zijn – ben ik bang – iets te groot voor alleen een forum en ik zou je aanraden goede begeleiding te zoeken op het gebied van ontgiften van zware metalen, hormoondisbalans en bijnier-/andere klieren-problematiek (Correct me if I’m wrong!). Misschien dat anderen je hierin de weg kunnen wijzen, ik ben slecht op de hoogte van wie goed is en wie niet.

Ondertussen kun je natuurlijk wel alvast wat doen. Lees je goed in op het alleen lezen forum en maak een plannetje voor jezelf. Voeding zal belangrijk gaan worden. Op dit forum vind je alle ins en outs.

Er valt veel meer te zeggen maar ik denk dat je hier alvast wat mee kunt. Het voornaamste lijkt mij dat je hormonen terug in balans komen, je dat kwik kwijtraakt, je organen weer goed gaan functioneren en je immuunsysteem op orde komt. De rest volgt – al kost het tijd – vanzelf.

Als je goed engels leest is dit ook nog een mooie site. Voor mij nog steeds een grote inspiratiebron.

Succes!

Hilda