Re: Voorstellen en vraag over pijnlijke tong

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Voorstellen en vraag over pijnlijke tong Re: Voorstellen en vraag over pijnlijke tong

#50137

Webmaster
Bijdrager
Quote:
Ik vind het nogal arrogant van een voedingsdeskundige om na ander voedingspatroon te zeggen dat haar kind genezen is van autisme. Dit kan niet, hoogstens de symptomen verminderen (daar zit wel logica in).

Alweer iemand die gelooft in genetica i.p.v. epigenetica. Volgens mij is dit wel de meest autistische gedachtengang die er bestaat! Nog 1 maal: de genen volgen, ze leiden niet. Zeg me na: de genen volgen, ze leiden niet. Nog 1 keer en nu hardop: DE GENEN VOLGEN, ZE LEIDEN NIET!

Quote:
Nu na bijna 1,5 jaar met deze ad is mijn keuze tot meer kwaliteit in leven gemaakt door hier niet meer vanaf te stappen.

Je geeft zelf toe dat anti-deprssiva niets meer dan symptoombestrijding zijn. Alles wat je vanaf nu hier oppikt en verandert aan je voeding zal dan ook niets meer zijn dan schadebeperking.

Wat ik oppik uit jouw woorden is determinisme (oorzaak en gevolg op basis van de foute genetica-theorie) en fatalisme (‘het is nu eenmaal zo, er is niets meer aan te doen’), precies de twee gedachtengangen die onze hedendaagse pseudo-wetenschap promoot, waardoor we onbewust, onwetend en onmachtig gemaakt en gehouden worden. Lees dit artikel eens, misschien verander je dan van gedachten.

Mike