Re: Vitiligo

#50116

Poekie
Moderator

Een stukje uit een schrijven van Mike over H2O2:

Quote:
H2O2 geen ‘vrije radicaal’ is en ook geen ‘antioxidant’, maar een BOUWSTEEN die ‘afgebrokkelde’ structuren weer kan heropbouwen. H2O2 bevordert REGENERATIE omdat het zowel de waterstofmoleculen ondersteunt als de zuurstofmoleculen. Een gebrek aan H2O2 (water en zuurstof) is DEGENERATIE. Dat is dus je veroudering, maar ook je littekenweefsel! Er is bijv. bekend dat brandwonden volledig kunnen helen met ozon. Ook is bekend dat brandwonden succesvol behandeld kunnen worden met Manuka-honing (in Engeland officieel erkend als medicijn!). Drie keer raden waarom? Jullie mogen nooit meer raden: omdat Manuka-honing bijzonder rijk is aan waterstofperoxide!

Hier het hele stuk.

Ik lees op de patiëntenverenigingssite van vitiligo dat het o.a. behandeld wordt met corticosteroïden, die worden meestal ingezet bij ontstekingsziektes.

Voor je vader is het belangrijk dat hij veel verzadigde vetten tot zich gaat nemen en meer zuurstof in zijn lijf aan gaat brengen.

d.m.v. jawel, H2O2. Hij moet zijn immuunsysteem versterken door goede voeding.

En hij zou zijn bijnieren aan kunnen pakken.

Als je 35% H2O2 over je handen krijgt worden ze inderdaad wit en het gaat ‘branden’ maar dat trekt na korte tijd weg.

het wordt opgenomen door je huid. Het blijft niet wit zoals bij deze ziekte.

@catalina,

je hoeft niet bang te zijn voor H2O2, het brengt je juist veel goeds.

Alle ziektes zijn een tekort aan zuurstof in je systeem. Waarvan kanker het hoogste zuurstoftekort is van alle ziektes.

Door zuurstof in je systeem aan te brengen (d.m.v. H2O2 of ozontherapie) hef je het zuurstoftekort op en wordt je terug gezond.

Uiteraard ondersteund door de juiste voedingsstoffen.