Re: vitamine D

#60680

Anoniem

Allereerst schiet onze dagelijkse vetarme en koolhydraatrijke voeding ernstig tekort voor wat betreft vit. A, daarnaast is het lichaam in staat om met het minste geringste vooral op de korte termijn resultaten te bereiken. Als het lichaam een structureel tekort heeft aan BEIDE vitamines, zal het met 1 van de 2 al wonderen kunnen doen. Op de korte termijn. Er wordt dan kortstondig tenminste 1 tekort aangevuld, op de lange termijn wordt er echter een nieuw tekort gecreeerd, omdat de balans door suplletie wordt verstoord. Je begint dan gewoon weer van voor af aan. Waarom dan niet gelijk beide vitamines in de juiste verhouding aan het lichaam aanbieden, zodat het echt voor je aan het werk kan?

Je hebt hier echt een punt Mike,

ik heb op adviezen van vele “specialisten” suppletie geprobeerd bij mijn dochter in de loop van vele jaren. Ze is nu 21 jaar.

Het enige wat ooit wat voor haar gewerkt heeft is SC diet van Elaine Gottschall, koolhydraat arm voer. Veel betere slaap, rustiger eten en stabieler humeur. En toen ik dat dieet toepaste (ongeveer 8 jaar geleden) wist ik nog niets van Weston Price. Uiteindelijk nu op komplete voeding, nog niet 100%, maar de uitslag die ze in haar gezicht heel erg heeft lijkt wat rustiger te worden.

Altijd dacht ik bij suppletie, yes het werkt, want het ging tijdelijk inderdaad beter en altijd zwakte het weer af. Altijd dacht ik weer: waarom werkt dit niet?

Dus allemaal geisoleerde suppletie heb ik gemerkt helpt niet.