Re: vitamine D

#60688

Anoniem

Zoek en je zult vinden!

Het ene onderzoek spreekt het andere tegen, meestal omdat er belangen achter zitten.

WP ondezocht gewoon onbevoordeeld natuurvolken en hem viel bepaalde dingen op, en dat gaf hij weer in zijn onderzoek en boek. Dus waarom probeer jij dan niet zelf in je lichaam te voelen en te zien welk voedsel bij jou past? Moet alles dan bewezen worden?

Het lijkt er hier op dit forum soms op dan sommigen alles willen weten en dat wij dan water naar hun moeten dragen zonder dat ze ook maar zelf iets onderzoeken, en hebben ze de antwoorden gekregen dan doen ze of ze de wijsheid in pacht hebben! Of ze vinden weer iets ergens op internet om weer te gaan spitten, en alles tegen te spreken, om maar iets te kunnen weerleggen!

Pas nu eens wat toe, doe wat met wat je leert of leest, en anders maak zelf een vitamine D-Lamp etc..

Het lijkt ook wel op dit verhaal: “een bijbel geleerde loopt langs een rivier in de bijbel te lezen, op dat moment is er iemand aan het verdrinken en die roept help red me, de bijbel geleerde zegt sorry ik ben in het heilige boek aan het lezen ik heb geen tijd, terwijl een arme sloeber die daar ook toevallig langs loopt mee in het water springt en de drenkeling red zonder na te denken”