Re: Vetverbranding

#19142

Anoniem

Kan het zijn dat ik ontgift nadat ik lever heb gegeten? Het duurt dan meestal wel een dag of zo, (mijn spijsveretering is volgens mij niet zo snel) maar dan heb ik ook een groenachtige ontlasting, brandt ook een beetje.

tegenwoordig eet ik een paar maal per week gebakken lever. Kippenlever of varkenslever. Ik heb nu bij de biologische boerderij runder lever en lamslever besteld, want dat verkopen ze normaal niet.

Ook drink ik in de ochtend ongeveer een half uur na de H2O2 een glas water met citroen en olijfolie.

Als mensen horen dat ik zoveel lever eet, reageren ze wat meewarig. Ik blijf behoorlijk wat weerstand ondervinden over mijn levensstijl qua voeding.

Gisteren hadden we kerst-inn van mijn werk. Met tapa’s. Ik heb om een apart bordje gevraagd. Ze hadden voor mij wat gerookte zalm en surimi sticks, met wat sla en komkommer. Die sticks smaakten in mijn beleving hartstikke zoet, volgens mij zit er suiker in! Anderen ondervonden dit echter niet zo. Ik eet al in geen maanden suiker meer. Maar goed.. ik heb me er overheen gezet en het opgegeten. Alhoewel ik het moeilijk vindt om mijn eigen eetgewoonten en geloof hierin los te laten. Aangezien ik de neiging heb tot dwangmatigheid (eetstoornis verleden) is het misschien wel eens goed om buiten ‘mijn eigen boekje’ te gaan.