Re: Vetverbranding

#19139

Webmaster
Bijdrager

De vetverbranding zet door! Ik ben nu verder aan het afvallen en eet NOG minder koolhydraten. In mijn geval geldt: hoe minder kh ik eet, hoe beter ik me voel. Mijn bronnen van kh zijn, in het algemeen:

1. lactose in zuivel

2. honing

3. af en toe een zoete aardappel

Granen eet ik niet of nauwelijks meer, ook geen glutenvrije. Dus geen brood, geen pasta, geen rijst, geen quinoa. Alleen als ik gebakken eieren eet, rooster ik twee zuurdesemboterhammen die ik vervolgens besmeer met mayonaise en daar doe ik de eieren op. Yummie!

Daarnaast eet ik nu vrijwel dagelijks vlees. Ik had al eerder vermeld dat rundvlees mij in versneld tempo helpt ontgiften. Gezien de groenzwarte smurrie die ik momenteel vrijwel dagelijks loos kan ik niet anders dan constateren dat het merendeel van het gewicht dat ik nu kwijtraak wel eens opgeslagen gifstoffen zou kunnen zijn. En nee, het is geen rottend, onverteerd vlees wat eruitkomt, zoals sommige vegetarisch georienteerde forumleden af en toe suggereren. Ik barst van de energie en ben ook opgewekter van karakter (en ik ben al nooit chagrijnig), ik voel me alsof ik de hele wereld aankan en ben zeer optimistisch gestemd! Probeer dat maar eens op een vegetarisch voedingspatroon. Ik heb het 19 jaar geprobeerd en heb jammerlijk gefaald.

Mike