Re: Vetverbranding

#19353

simone
Bijdrager

Hoeveel vet is dan schadelijk, merk je dat alleen aan uitslag? Ik voel me nog steeds heel goed met het eten van veel vet. Het lijkt met dat je lichaam dat aangeeft en als je daar dan niets van aantrekt is het niet goed.

Ik wil jullie toch laten weten dat ik (bijna) in de ketose zit als ik het goed zeg.

Eet bijna geen koolhydraten meer, heel af en toe brood. Geen nachtschades en heel veel vet.

Het enigste zoet wat ik wel eens eet is donkere bio honing in de thee.

Nu wil ik vanaf morgen helemaal stoppen met brood eten. Merk af en toe dat mijn lichaam aangeeft geen koolhydraten meer te willen.

Vandaag bij een verjaardag een klein stukje taart gegeten, ik voelde het meteen door de pijn die opkwam.

Geef mij maar een vet ontbijt á la Engelsen met ei met spek, worst en ik doe tegenwoordig ‘S morgens ook lever in rundervet bakken en voeg daar een beetje Keltisch zout en veel zwarte peper aan toe en dan heerlijk rauwe melk erbij drinken of yoghurt eten.

Ben nog niet helemaal aan de smoothies maar je kunt ‘S morgens ook zo ontbijten en de smoothies voor onderweg en de pauzes gebruiken.

Man wat geeft zo’n lever je een kracht, ahw een boost van energie. Je vermoeidheid gaat meteen weg en je blijft lang fit en verzadigd. Ik voelde het meteen.

Ik maakte laatst iets leuks mee. Was in een groep mensen en er zaten een paar artsen in de zaal en ik gaf op een gegeven moment ergens commentaar op en begon uit te leggen over voeding en gezondheid á la weston price.

De artsen luisterden aandachtig en vonden het heel leuk dat ik uitleg gaf en wouden dat ik doorging en vonden mijn informatie kloppen dus kreeg ik ook veel vragen van hun zijde.Fascinerend zeiden ze. Er zijn dus ook artsen die er totaal voor openstaan ook al bekritiseer je hun collega’s en de pharma industrie en vertel je over bepaalde hypotheses.

Ik heb zo’n dik 45 minuten verteld.Een mini lezinkje.