Re: Vetverbranding

#19352

autumn
Bijdrager

Okay, dan praten we over ten minste:

62 gr roomboter (250:4)

40 gr kokosolie (2×20)

68 gr kokosvet uit het kokosroom (4×17)


+

170 gr totaal standaard vet

42,5 gr vet per persoon/maaltijd (170:4)

Dit komt dan wel overeen met de hoeveelheden die ik zo handhaaf als ik voor mijn gevoel echt vet eet.


En bij de gerechten loopt dit door toevoeging van vette ingrediënten op.

15 gr volle yoghurt (0,5 L 3% vet)

68 gr extra kokosblik

80 gr vet van vlees (400 gr – 10-30% vet)

60 gr volvette kaas (200 gr – 25-35% vet)

50 gr extra roomboter

100-200 gram extra vet via overige ingrediënten

25-50 gram extra vet per persoon

75-100 gram vet per bord eten

Dit is een globale schatting / berekening, maar geeft me wel een indicatie.