Re: Vegatest

#57209

Webmaster
Bijdrager

Dirtsa,

Ik vrees dat jouw problematiek veel verder gaat dan voeding alleen. Je hebt in het verleden een kind verloren. Heb je dit eigenlijk wel goed verwerkt? Kamp je nog met schuldgevoelens? Dit klinkt nl. als stress:

Quote:
Sinds vorige week heb ik het gevoel dat mijn hoofd een ballon is die op knappen staat, slaat mijn hart op hol, praat ik moeizamer, is mijn rchtervoet/beden weer gezwollen en is alle spierkracht die ik nog had bijna weg.

Stress = spanning. Tegenover spanning staat: ont-spanning. We weten dat MS eigenlijk gewoon een andere naam is voor polio. We weten dat ‘nekkramp’ of ‘hersenvliesontsteking’ ook andere namen zijn voor polio. Het woord ‘nekkramp’ zegt het al, deze verkramping is spanning. Als je spieren voortdurend onder spanning staan, geven ze er op een gegeven moment de brui aan.

Ik denk dat jij de weg bij jezelf naar binnen moet gaan zoeken en je moet bevrijden van alle innerlijke en onverwerkte spanning. Ik heb je in het begin al eens het boek Eindeloos bewustzijn aangeraden van Pim van Lommel. Dit kan je enorm helpen om te beseffen dat je kind er nog steeds is en, vanwege de energetische verbintenis die je met hem hebt, heeft hij er niets aan als jij in spanning blijft leven. En jij nog minder.

Mike