Re: Vegatest

#57206

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

mike, je weet hoe ik voel over wp en zeker ook wat je verder allemaal verteld, ik had zelf allang door dat het hele systeem ziekmakend is.

Maar ondanks het weten, het goede eten en geen twijfels hebben over wp…gaat het sinds een week echt heel erg slecht met mij. En dan bedoel ik echt heel erg slecht.

Ik ben zo moe van mijzelf en de hele situatie dat ik ook geen uitweg meer zie, vorige week werd ik ‘s nachts wakker met een enorm drukkend gevoel in mijn achterhoofd (had ik eerder ook, maar milder)

ik heb een erg dun systeem van bloedvatyen(afvoervaten) in mijn hoofd/hals, hierdoor heeft mijn lichaam zelf collaterale vaten aangelegd, die liggen als een kluwen in mijn achterhoofd en worden snel spatadertjes.

Sinds ik wp eet, en na de dotterbehandeling in Polen(tijdelijk) was de druk helemaal weg, maar ook de hartkloppingen en vochtvasthouden in mijn rechtervoet.

Sinds vorige week heb ik het gevoel dat mijn hoofd een ballon is die op knappen staat, slaat mijn hart op hol, praat ik moeizamer, is mijn rchtervoet/beden weer gezwollen en is alle spierkracht die ik nog had bijna weg.

Ik kan niet meer omdraaien in bed, amper of niet zelf naar de wc, wilde gisterenavond opstaan uit de rolstoel en viel toen languit op de grond. Het lijkt erop dat de rechterkant vh gezicht niet gelijk voelt als de linkerkant.

Ik weet gewoon niet meer wat te doen.