Re: Vegatest

#57204

Webmaster
Bijdrager
Quote:
Waar het mij om gaat is het volgende, iemand die hepatitis of aids heeft, heeft werkelijk last van zijn ‘aandoeding’ en om dan te roepen dat ‘virussen’ er niet zijn. Dit betekent eigenlijk dat deze persoon zijn ziekte verbeeld (dat beeld komt in me op).

Hepatitis is de lever die probeert lichaamsvreemde eiwitten te ontgiften. Als de lever hier onvoldoende toe in staat is, lukt dit niet goed genoeg en blijft er ‘rommel’ achter, celafval. Wat volgt is een immuunreactie (ontsteking), witte bloedlichaampjes die de rommel proberen weg te oxideren d.m.v. waterstofperoxide. Waterstofperoxide brandt en dus raakt er weefsel beschadigd (vaak te zien als littekenweefsel in de lever dat ‘fibrose’ genoemd wordt. Littekenweefsel ontstaat overigens a.g.v. onvoldoende zuurstof. Het kan dan zijn dat bepaalde micro-organismes als schimmels en bacterien (die wel bestaan) zich gaan voeden met het verzwakte of dode materiaal. Je ziet dus een aantal factoren optreden:

– Slechte eiwitvertering, vaak gekoppeld aan een lekke darm, waardoor eiwitten onverteerd of half verteerd in de bloedstroom terechtkomen (veroorzaakt door consumptie van koolhydraten en gluten uit granen).

– Anaerobe omstandigheden, veroorzaakt door…een slechte eiwitvertering, veroorzaakt door…te weinig maagzuur, veroorzaakt door…koolhydraatconsumptie en stress. Ontstekingen kosten eveneens veel zuurstofcapaciteit, omdat de ontsteking zelf een zuurstofgerelateerd warmteproces is.

– Micro-organismes die in anaerobe omstandigheden floreren en zich gedragen als aaseters, vuilnismannen.

Dit zijn allemaal fysieke en biologische verschijnselen en hebben dus niets te maken met verbeelding. Geen idee hoe je tot deze conclusie komt.

AIDS is als kanker: een totale ineenstorting van het immuunsysteem. Hier ontbreken de immuunreacties juist, omdat het lichaam door ernstig zuurstoftekort simpelweg te verzwakt is om nog te kunnen ontsteken of koorts op te wekken. Het is niet ondenkbaar dat kanker en AIDS precies hetzelfde zijn, maar dat er twee verschillende termen voor verzonnen zijn, om a) te verhullen dat de huidige ziekte-explosie nog vele malen groter is dan we nu al denken en b) ons zeer bang te maken voor een ‘virale’ ziekte die verbonden is aan de voortplanting, existentiele levensangst dus.

Quote:
Nog even een voorbeeld, stel je wordt ‘s ochtend wakker niks aan de hand alles gaat goed, en je eet iets ‘verkeerds’. Vervolgens raak je o.a. na een aantal uur aan de diarree (het norovirus).

Waar het dus op neer komt is, dat er weefselschade ontstaat waardoor om één of andere reden en je cellen lyseren. Er komt bepaald (mitochondiraal) DNA vrij en je krijgt klachten dan bestaat een virus dus wel. (het je eigen DNA door je lichaam eigen lichaam voortgebracht)..

Als je iets ‘verkeerds’ eet of drinkt, zal je lichaam zich hiervan proberen te bevrijden d.m.v. diarree of braken. Het motto is altijd: beter eruit dan erin. Hieraan ligt geen virus ten grondslag, maar simpelweg een gezond uitstotingsmechanisme van het lichaam.

Maar als jij denkt dat het ‘norovirus’ dit veroorzaakt, hoef jij je niet meer af te vragen wat er nu precies zo verkeerd was aan wat je in je mond hebt gestopt. Mooi toch, jij bent het niet, het is een ‘virus’! En zo leren we ook om een gezonde immuunreactie van het lichaam zoals diarree, koorts of braken te onderdrukken. Het medische model is niet voor niets een oorlogsmodel, zelfs oorlog tegen je eigen lichaam!

Als jij per se wil volhouden dat een virus bestaat, terwijl je wel de (bewezen) stelling accepteert dat het in werkelijkheid celafval is, dan ben je de logica maximaal aan het oprekken. Hierdoor wordt een ‘virus’ dus geen levend micro-organisme dat zich ‘opsluit in de celkern’ en ‘je RNA/DNA verandert’ en waar je uiteraard heel erg bang voor moet zijn, maar nu betreft het simpelweg onvoldoende opgeruimd weefsel. Van mij mag je dit een virus noemen, maar de Rockefellers zullen hier niet blij mee zijn. Hun was het te doen om iedereen angst in te boezemen voor hele kleine, enge beestjes die zich zelfzuchtig en roofzuchtig tegoed doen aan al jouw cellen en je van binnenuit opeten. Ik noem het liever gewoon: rommel. En rommel moet je opruimen, dus is het verstandiger om het lichaam hier zo veel mogelijk in te assisteren. Angst en stress vanwege niet-bestaande beestjes passen hier niet bij.

Mike