Re: Vegatest

#57176

Webmaster
Bijdrager

Ooit gehoord van quantummechanica? Er is geen objectieve wetenschap, om de simpele reden dat de observeerder het resultaat beinvloedt. Dit maakt de mens tot een medeschepper. Mike Adams stelt terecht dat de recente zoektocht naar en vondst van het Higgs-Boson-deeltje wel eens zou kunnen zijn gecreeerd door de wetenschappers zelf die ernaar op zoek waren! Waar je je aandacht op richt, groeit. Als jij voortdurend bezig bent in je hoofd met beestjes kun je ze daadwerkelijk manifesteren.

Een mooi voorbeeld uit de geschiedenis zijn de ‘Salem witch trials’, waarbij er ‘heksen’ werden berecht in het plaatsje Salem in de staat Massachusetts. Het daar aanwezige strenggelovige publiek, dat de ‘heksen’ al had veroordeeld en er zeker van was dat deze door demonen werden bezeten, raakte volledig in paniek toen 1 persoon ook daadwerkelijk vliegende demonen bleek te zien. Voor je het wist was er sprake van massahysterie en zag iedereen ze letterlijk en figuurlijk vliegen!

In positieve zin zijn er ook ‘spontane genezingen’. Een vrouw met kanker legde zich erbij neer dat ze zou komen te overlijden en uitbehandeld was en nam zich voor de rest van haar leven zoveel mogelijk te lachen. Ze huurde allerlei lachfilms en bekeek de ene na de andere. Eenmaal terug in het ziekenhuis op controle bleek haar kanker tot haar grote verbazing en die van de artsen volledig te zijn verdwenen!

Helaas is het bij kankerpatienten maar al te vaak andersom. Oncologen moeten beseffen dat ze een werkelijkheid creeren in de hoofden van patienten als ze hen vertellen dat ze ‘nog maar xx maanden te leven hebben’. Ook dit kan waarheid worden voor de desbetreffende persoon en leiden tot de dood van die persoon.

Dus reken maar dat we zowel onze eigen ziektes als remedies kunnen manifesteren!

Mike