Re: Vegatest

#57148

ruud
Bijdrager

hoi Lola en Sheila, ik zou zeggen: als de vegatest iets ziet: dan zal het er wel zitten. Alleen zal de vegatest of welke andere energetische test ook veel infecties over het hoofd zien. Er zijn genoeg theorieen over waarom dat zo is, bijv. door bepaalde verstoptechnieken van bacterien/viri. Dan op enig moment is een andere infectie aangepakt en komt een eerdere behandelde infectie weer tevoorschijn. Misschien een soort happelaartjesysteem? Die verklaring heb ik meerdere behandelaars horen noemen: dat infecties zich achter elkaar verstoppen. Soms is een infectie ineens zichtbaar en dan ineens niet meer en dan weer wel door dezelfde test, terwijl het onwaarschijnlijk is dat die echt weg was. Tenzij mensen bijv. tussendoor seksueel contact hebben met hun partner, waardoor ze zichzelf telkens herbesmetten.

Dan wordt vaak de partner meebehandeld.

@ Sheila: volgens een behandelaar die ik vast trof met een prognossysteem ziet hij bij 70% van de mensen die hij test lyme inmiddels! Bij mij zag hij het niet meer, wel een andere infectie uit hetzelfde spectrum (babesia in dit geval) en ook creutzfeldt jacob – gekke koeienziekte.

Inderdaad is het vaak erg kostbaar dat/als je je laat behandelen ergens. Hopelijk kan het eens zo gaan dat je afspreekt voor een vast bedrag met de behandelaar voor het doel: dat de behandelaar je behandelt richting gezondheid. Vaak duurt het erg lang voor je verbetering ziet uiteindelijk want vaak moet er zoveel oplapwerk gebeuren.