Re: Vegatest

#57164

ruud
Bijdrager

hoi Mike, ik zal niet ontkennen dat de zuurstofarme omgeving de oorzaak is van alle kwaad. Dat heb je me ook op geen enkel moment horen ontkennen. Dus die discussie hoef je echt niet met me te voeren. Alleen spreek ik uit ervaring als ik zeg dat ik erg blij ben geweest toen ik een infectie op mijn hart had en toen mijn resonantietherapeut me daarvan verlost heeft in vrij korte tijd. Ik was na die behandeling natuurlijk nog steeds redelijk ongezond qua ondergrond, maar een infectie op je rikketik is toch niet niets. En zo ben ik inmiddels van meer klachten verlost geraakt zoals een kieswortelinfectie die al 2 jaar zat te woeden. Voor hetzelfde geld had ik die laten trekken! (een wortelkanaalbehandeling was al helemaal geen optie geweest). Infecties zijn ook een giffactor extra voor je lijf en doen zoals ik al eerder aangaf nog eens een schep bovenop de bestaande ellende.

@ Dirtsa: tuurlijk zul je het merken als dieren ziek zijn, alleen hoe ver is het dan al gevorderd? Een dier zal niet zeggen dat hij tintelpijn heeft in zijn pootje. Daar kun je gewoon mee blijven lopen.

Verder bedacht ik me dit: dat dieren 1 ding niet snel hebben en dat is bijnieruitputting. En dat is een zegen voor dieren vergeleken met mensen voor wat betreft de weerstand.

Ook bij dierenartsen kun je je hond laten testen op tekeninfecties. Moet je weten: daar gebruiken ze veel betrouwbaardere testen standaard dan die ze bij mensen gebruiken!