Re: Vegatest

#57160

Webmaster
Bijdrager

Dorien,

Ook NaturalNews brengt regelmatig verkeerde informatie naar buiten. De primaire oorzaak van kanker is zuurstoftekort op celniveau. Punt. Geen beestjes. Wat de beestjes gemeen hebben met kanker is dat ze eveneens in een zuurstofarme omgeving gedijen. Verander de omgeving naar een zuurstofrijke en zowel de kanker als de beestjes hebben geen schijn van kans. Daarom is de omgevingsleer de toekomst en behoren de bacterie- en erfelijkheidsleer tot het verleden.

Jij zit daar helaas nog steeds muurvast in. Dit is gebaseerd op angst en angst is stress en stress levert je zuurstoftekort op celniveau op. Zo maak je dus je eigen angsten waar, want dan worden er natuurlijk weer complete beestjeskolonien bijgemaakt! Stress verhindert je om te helen. Als jij doodangsten wil uitstaan voor niet bestaande virussen, moet je dat zelf weten, maar breng je angsten niet op een ander over.

Dus: infecties zijn een symptoom van een zuurstofarme omgeving en daarmee dus secundair, niet primair. Verbeter de omgeving en het symptoom verdwijnt. Het alternatief is voortdurend in de rats zitten over ‘beestjes’ die ‘van buitenaf komen’. Laten we voor angst en onwetendheid in de plaats zetten: kennis en verantwoordelijkheid.

Mike